Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kaz yakalamak

Rüyada uçan kaz yakalamak

Rüyada uçan kaz yakalamak sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, çok hayırlı şeylere, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişinin şifa bulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Rüyada uçan kaz yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Rüyada uçan kaz yakalamak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada yabani kaz yakalamak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaz yakalamak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sıkıntı yükleneceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz yakalamak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kazlar görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kaz görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek zor bir durumda kalacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments