Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaz görmek

Rüyada beyaz kaz görmek

Rüyada beyaz kaz görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, icat yapacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaz gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaz avlamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kaz yakalamak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kaz ısırdığını görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kazma kazmak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet eder.

Rüyada kaz pişirmek umutlarının kırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments