Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yapmak

Rüyada kaz yapmak

Rüyada kaz yapmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kaz yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada kaz yapmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kaz kovalamak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz tavuk görmek başarılı bir kişi olunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, bir beladan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz civciv görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yavrularını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kaz görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kaz görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz kaz yakalamak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kişinin daha çok kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments