Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tenasül organı görmek

Rüyada erkek tenasül organı görmek

Rüyada erkek tenasül organı görmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada erkek tenasül organı gördüyseniz:

  • Sizden belli konularda cevaplar ya da çözümler bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada erkek tenasül organı görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, mesleğinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenasül organı görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada tenasül uzvunu görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments