Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının organını görmek

Rüyada arkadaşının organını görmek

Rüyada arkadaşının organını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zevki sefa içinde olacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının organını gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Rüyada arkadaşının erkeklik organını görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının organını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Rüyada hayvanın iç organlarını görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına işaret eder.

Rüyada kendi organını yalamak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada organlarını görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının erkek organını görmek üzeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada kıllı organ görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın organı yalamak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments