Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın altında kalmak

Rüyada kayanın altında kalmak

Rüyada kayanın altında kalmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bahtın açık olmasına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kayanın altında kalmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada paten kayan birini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüyada kayan araba görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, iyi kısmetleri olacağına alamet eder.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, ona emek vereceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments