Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayan toprak görmek

Rüyada kayan toprak görmek

Rüyada kayan toprak görmek herkesin ilgisinin çekileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kayan toprak gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada kayan toprak görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, fakirlikten kurtulacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, son model arabaya sahip olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet eder.

Rüyada kayanın içine girmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, isabetli kararlar alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada buzda kayan görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, borcunu ödeyeceğine, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada paten kayan birini görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments