Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayan yıldızlar görmek

Rüyada kayan yıldızlar görmek

Rüyada kayan yıldızlar görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına inanılır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine inanılır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Rüyada kayan araba görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kayanın altında kalmak anne duasının açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan toprak görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments