Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üstüne çıkmak

Rüyada kayanın üstüne çıkmak

Rüyada kayanın üstüne çıkmak daha fazla kazanç getireceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, elindeki malların gideceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne oturmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak yüzüne kan geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine inanılır.

Rüyada kayan toprak görmek çok daha fazla adım atacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, sorunların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kayan araba görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments