Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda kayan görmek

Rüyada buzda kayan görmek

Rüyada buzda kayan görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada buzda kayan gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada buzda kayan görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak sevgi dolu haberler alınacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayan araba görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde durmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayan toprak görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments