Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üstüne oturmak

Rüyada kayanın üstüne oturmak

Rüyada kayanın üstüne oturmak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Rüyada kayanın üstüne oturmak insanlara küsüleceğine, umutlarının da tükeneceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işarettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayan toprak görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak hayata karşı isteksizleşeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak işinden ve ekmeğinden olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kayanın üstünde yürümek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntının günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments