Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paten kayan birini görmek

Rüyada paten kayan birini görmek

Rüyada paten kayan birini görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada paten kayan birini gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada paten kayan birini görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işarettir.

Rüyada kayanın üstünde durmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada buzda kayan görmek yardımının olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kayan yıldızlar görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, içinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada kayanın içine girmek ruhen rahatlığa erileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments