Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayan araba görmek

Rüyada kayan araba görmek

Rüyada kayan araba görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada kayan araba gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada kayan araba görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, beklenilen takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayan toprak görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada buzda kayan görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalet eder.

Rüyada kayanın üstüne oturmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments