Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın içine girmek

Rüyada kayanın içine girmek

Rüyada kayanın içine girmek maddi kayıpların sona ereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayanın içine girmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Rüyada kayanın içine girmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada kayan toprak görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada paten kayan birini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kötü haberler alınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstünde yürümek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayan yıldızlar görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzda kayan görmek güzel günler görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments