Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın düştüğünü görmek

Rüyada kayanın düştüğünü görmek

Rüyada kayanın düştüğünü görmek zahmetinin çoğalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yarınlarına inanacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın düştüğünü gördüyseniz:

  • Değişiklik size iyi gelebilir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek maddi zarara gireceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın üstünde oturmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayan toprak görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments