Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kayanın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlayabilir, eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulur.

Rüyada kayan araba görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada paten kayan birini görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada kayan toprak görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kayanın üstünde yürümek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments