Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek spor yapmaya başlanılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya bakıp dua etmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada fala bakıldığını görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, başarısının düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada falına bakıldığını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalettir.

Rüyada kahve falına bakıldığını görmek çözümlere kavuşacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments