Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üzerine çıkmak

Rüyada kayanın üzerine çıkmak

Rüyada kayanın üzerine çıkmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak moralinin düzeleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada kayanın üzerine çıkmak terfi alacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kayanın tepesine çıkmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayanın düştüğünü görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada buzda kayan görmek bolluk içine olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde oturmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına delalettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yolunun açık olacağına işarettir.

Rüyada kayanın yuvarlandığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments