Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayada oturmak

Rüyada kayada oturmak

Rüyada kayada oturmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kayada oturmak gördüyseniz:

  • Size iyi davranmayan kişiler olabilir.

Rüyada kaya üstünde oturmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret eder.

Rüyada kayalıkta oturmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına alamet eder.

Rüyada kayaya oturmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıklarda oturmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kaya üzerinde oturmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayada oturmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada kayaların yuvarlandığını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments