Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayayı kırmak

Rüyada kayayı kırmak

Rüyada kayayı kırmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, bir organizasyona katılacağına, kendi patronu olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kayayı kırmak gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada kaya kırmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yardımda bulunacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayayı kırmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini kayalıklarda görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, solan yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada kayalık ve deniz görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine yorulur.

Rüyada kayalıklarda tırmanmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, çok eğleneceğine yorulur.

Rüyada kayalıkta yürümek zor günlerin uzaklaşacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaya düştüğünü görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayaya tırmanmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments