Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya yuvarlamak

Rüyada kaya yuvarlamak

Rüyada kaya yuvarlamak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, güzel günlere kavuşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret eder.

Rüyada kaya yuvarlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada kaya yuvarlamak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada halı yuvarlamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, bir konuda destek alacağına yorulur.

Rüyada hamur yuvarlamak sıkıntılarının kısa süreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada teker yuvarlamak insanlara yol göstereceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kütük yuvarlamak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına inanılır.

Rüyada hamuru yuvarlamak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekerlek yuvarlamak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, anne baba duası alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına delalet eder.

Rüyada büyük taş yuvarlamak aile bireylerinin de çok sevineceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments