Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan etinin yendiğini görmek

Rüyada insan etinin yendiğini görmek

Rüyada insan etinin yendiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin kötüye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Rüyada insan etinin yendiğini gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Rüyada insan eti yendiğini görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, anne baba duaları alınacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et yendiğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada aslanı yenmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada kavgada yenmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments