Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşta yenmek

Rüyada savaşta yenmek

Rüyada savaşta yenmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta yenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Rüyada savaşta yenmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Rüyada azraili yenmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada düşmanı yenmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada elinin yendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan yenmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, her zaman neşeli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek kazancın günden güne artacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, satışların düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments