Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hakkının yendiğini görmek

Rüyada hakkının yendiğini görmek

Rüyada hakkının yendiğini görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yeni kararlar alınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalettir.

Rüyada hakkının yendiğini gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz olan kişiler istediğiniz konulara odaklanmakta zorluk çekebilirler.

Rüyada hakkının yendiğini görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada düşmanlarını yenmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada timsahı yenmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, mali olarak küçüleceğine delalet eder.

Rüyada şeytan yenmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada savaşta yenmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada takımının yendiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada iblisi yenmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments