Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güreşmek ve yenmek

Rüyada güreşmek ve yenmek

Rüyada güreşmek ve yenmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, bir ömür olacağına alamet eder.

Rüyada güreşmek ve yenmek gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada güreşmek ve yenmek hayal kırıklığına uğratılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada babayla güreşmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada deveyle güreşmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle güreşmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine inanılır.

Rüyada ayıyla güreşmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Rüyada şeytanla güreşmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınla güreşmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanla güreşmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments