Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının cesedini görmek

Rüyada arkadaşının cesedini görmek

Rüyada arkadaşının cesedini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, endişeli durumların son bulacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının cesedini gördüyseniz:

  • Geri planda kalıp diğerlerinin hatalarını takip etmek yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının cesedini görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada yanmış cesetler görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada kızının cesedini görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek cesedi görmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cesetin canlandığını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada bebek ceseti görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sıkıntıya düşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker cesedi görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments