Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker cesedi görmek

Rüyada asker cesedi görmek

Rüyada asker cesedi görmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker cesedi gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada asker cesedi görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cesetin yakıldığını görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın cesedini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada cesedin yandığını görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek cesedi görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulur.

Rüyada cesed saklamak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının cesedini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments