Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada cam kapı silmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yağmurda cam silmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının camını silmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde cam silmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam silmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, mali krize gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments