Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde cam silmek

Rüyada başkasının evinde cam silmek

Rüyada başkasının evinde cam silmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, mutluluk ve saadete, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde cam silmek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza katkısı olabilecek belli yerleri ya da bölgeleri ziyaret etme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada başkasının evinde cam silmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hatalı yollara sapılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin camlarını silmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, umutlarının söneceğine işarettir.

Rüyada evin camını silmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Rüyada başkasının cam sildiğini görmek zarar göreceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam masa silmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tozlu cam silmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yaşam standartlarının artacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camları silmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, keyfinin olmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments