Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının camını silmek

Rüyada başkasının camını silmek

Rüyada başkasının camını silmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, daima zinde ve genç kalacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının camını silmek gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek mal sahibi olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin cam sildiğini görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba camı silmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada cam kapı silmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada cam silmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada camları silmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, imkânsızlıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek kazançta zarar edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada evin camlarını silmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments