Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silmek temizlik yapmak

Rüyada cam silmek temizlik yapmak

Rüyada cam silmek temizlik yapmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temizlik silmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek zenginlik içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cam sildiğini görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada pencere camını silmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada evin camlarını silmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüs camı silmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulur.

Rüyada pencere camı silmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments