Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kapı silmek

Rüyada cam kapı silmek

Rüyada cam kapı silmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kapı silmek gördüyseniz:

  • Genelde yaptığınız her şeyden zevk almasını biliyorsunuz, küçük hediyeler gelebilir veya siz birisine hediye almayı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada cam kapı silmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs camı silmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada cam masa silmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin camlarını silmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada araba camı silmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere camını silmek ağız tadı ile yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda cam silmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Rüyada kirli cam silmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments