Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin cam sildiğini görmek

Rüyada birinin cam sildiğini görmek

Rüyada birinin cam sildiğini görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin cam sildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada araba camı silmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada cam masa silmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkılacağı bir haber almaya tabir olunur.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evin camlarını silmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak her kararlarında onların arkasında olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada pencere camını silmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada tozlu cam silmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments