Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam silmek

Rüyada cam silmek

Rüyada cam silmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam silmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yağmurda cam silmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada otobüs camı silmek hayatın düzene gireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam silmek temizlik yapmak bankadaki hesabının kabaracağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere camı silmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin camını silmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam masa silmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, nasiplerini alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cam sildiğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments