Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda cam silmek

Rüyada yağmurda cam silmek

Rüyada yağmurda cam silmek sevindirici haberler alınacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kalben çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda cam silmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeniz veya aniden harekete geçmemeniz durumunda olaylar kendiliğinden çözülebilir.

Rüyada yağmurda cam silmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağarken cam silmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada cam silmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada camları silmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pencere camını silmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Rüyada cam sildirmek kafasının sakinleşeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalettir.

Rüyada cam kapı silmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada tozlu cam silmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, geçiminin yerinde olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments