Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaslarini kazimak

Rüyada kaslarini kazimak

Rüyada kaslarini kazimak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada kaslarini kazimak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada kaslarini kazimak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada kas çalışmak onların mutlu haberlerini alacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasli yüzük görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaslı olmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaslı kol görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalettir.

Rüyada kas yapmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kaslı kadın görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret eder.

Rüyada kaslı vücut görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments