Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kas çalışmak

Rüyada kas çalışmak

Rüyada kas çalışmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş güç sahibi olacağına, aile hayatının bozulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kas çalışmak gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada kas çalışmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, zengin için yoksulluğa tabir olunur.

Rüyada kendini kaslı görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevinçli haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaslı vücut görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kişinin her işi severek yapacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulur.

Rüyada kaslı olmak sıkıntıların aşılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada kollarının kaslı olduğunu görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Rüyada kaslari tıraş etmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasılarak yürümek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada kas yapmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments