Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, mutluluğunun katlanacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalettir.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada kaşlarının yok olduğunu görmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, manevi olarak da yıpranacağına yorulur.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada yokluk çekmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin yok olduğunu görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, borçların kısa sürede kapanacağına işaret eder.

Rüyada yokus cikamamak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada merdivenin yok olduğunu görmek aniden evlilik kararı alacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada parmak yok görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments