Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda yoklama almak

Rüyada okulda yoklama almak

Rüyada okulda yoklama almak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada okulda yoklama almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi ilişkilerinizi geliştirmek için yaptığınız şeyler zaman içinde fayda sağlayacak.

Rüyada okulda yoklama almak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına alamet eder.

Rüyada diş yok görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu yok görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yok olduğunu görmek canlanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak yok görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yok olmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada birden yok olmak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments