Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, güven kaybına uğrayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada diş yok görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada yokus tırmanmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada parmak yok görmek ağız tadının da kaçacağına, küskünlük yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet etmektedir.

Rüyada okulda yoklama almak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalettir.

Rüyada şeytanı yok etmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yokluk çekmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments