Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yok olduğunu görmek

Rüyada ayın yok olduğunu görmek

Rüyada ayın yok olduğunu görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayın yok olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada ayın yok olduğunu görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet eder.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Rüyada yoklama kağıdı görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, iş projelerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada parmak yok görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada yokustan cikmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşların yok olduğunu görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin yok olduğunu görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısı yok görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments