Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun yok olduğunu görmek

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Rüyada burnunun yok olduğunu gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Rüyada burnunun yok olduğunu görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek kavgaların biteceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Rüyada yok olmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yokus tırmanmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada birden yok olmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yoklama kağıdı görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda yoklama almak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments