Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşkol takmak

Rüyada kaşkol takmak

Rüyada kaşkol takmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, maddi anlamda feraha ermeye, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada kaşkol takmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan bakıldığında güzel bir resim veren fikir, plan ya da projeler asında içten içe içinizi kemiriyor olabilir.

Rüyada kaşkol takmak hayal kırıklığına uğrayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kaşkol görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine yorulur.

Rüyada kemer takmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada parmağa altın alyans takmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada numaralı gözlük takmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hanesine güneş doğacağına işaret eder.

Rüyada yüze maske takmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sorunların atlatılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor kravat takmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments