Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaşkol görmek

Rüyada beyaz kaşkol görmek

Rüyada beyaz kaşkol görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kaşkol gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaşkol görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işarettir.

Rüyada kaşkol takmak işlerinin artacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek bir erkek görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kendi saçında beyaz görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada sepette beyaz gül görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz zarf açmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, mirasa, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz martılar görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada temiz beyaz çamaşır görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments