Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer takmak

Rüyada kemer takmak

Rüyada kemer takmak hayırlı bir karar verileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, mal ve para biriktireceğine, her geçen gün başarıların artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Rüyada kemer takmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada pantolona kemer takmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri kemer takmak çok başarılı işlere adım atacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bele kemer takmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, verimin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada kalın kemer takmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada birine kemer takmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline altın kemer takmak her geçen gün sorunların artacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mavi kemer takmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments