Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kravat takmak

Rüyada mor kravat takmak

Rüyada mor kravat takmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada mor kravat takmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Rüyada mor kravat takmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mor kravat görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada birine kravat takmak mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerin rayından çıkacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kravat takmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi kravat takmak çok iyi sonuçlar vereceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kravat takmak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kravat takmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çift kravat takmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments