Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makas kesmek

Rüyada makas kesmek

Rüyada makas kesmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, çirkin sözler işitileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulur.

Rüyada makas kesmek gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada elini makasla kesmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, aydınlanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşları makasla kesmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada makasla parmak kesmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makasla tırnak kesmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada saçını makasla kesmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını makasla kesmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sağlığının bozulmayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada makasla kurdele kesmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, zor bir döneme girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla kağıt kesmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments