Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşın uzadığını görmek

Rüyada kaşın uzadığını görmek

Rüyada kaşın uzadığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet eder.

Rüyada kaşın uzadığını gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada kaşları uzamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın uzadığını görmek şeytana uyacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada kaşı uzamak çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işarettir.

Rüyada uzadığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada tırnak uzamak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments