Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerin eski haline döneceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada bıyıklarının uzadığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada bıyıklarının uzadığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerinin uzadığını görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada azı dişinin uzadığını görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada tırnak uzamak kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyun uzadığını görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu uzamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments