Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşları uzamak

Rüyada kaşları uzamak

Rüyada kaşları uzamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kazancın daha da artacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kazancının daha da artacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kaşları uzamak gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada kaşın uzadığını görmek şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşı uzamak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kaşları uzamak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kirpik uzadığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada el tırnaklarının uzadığını görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, bolluğun ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyumun uzadığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments